LAZADA SPECIAL OFFER

Wednesday, July 31, 2013

ЗНАНИЯ покоритель любящий Surrah Ясин / Покоритель знания и любящие суре Ясин / Connaissances Dominatrice Ясина ET aimante sourate


ЗНАНИЯ покоритель любящий Surrah Ясин / Покоритель знания и любящие суре Ясин / Connaissances Dominatrice Ясина ET aimante sourate

"Воистину, когда Он намерен вещь, но он разговаривал с (факт) это:« Будьте так она продолжает быть!.
  
Многие другие замечательные стихи он может быть использован в качестве любовного зелья, избили запросу долг от кого-то, хотите занять деньги, если в беде. И так далее.Это один из примеров того, как используя вышеупомянутый стих Если ваш ребенок или жена / муж упрямый / жесткий руководитель не хочет верить ему на слово, то мы должны сделать богоподобным мощности следующим образом:1. После того как вы закончите настраивать каждую молитву (молиться 5 раз) прочитали выше стих 7 раз.2. Сделать столько, сколько 7 дней каждая молитва раз подряд вы можете начать время любой молитвы время. Со вступлением не может tingal sewaktupun молитвы в 7 дней.3. По окончании 7 дней вы будете читать выше стих 7 разто вы дышали от желаемого (жена / муж / дети), насколько это возможновзорван в направлении тока лицо либо знал или не знал, и когда вы собираетесь читать это, если вы захотите вы против при достижении стихах "кун" (см. в черный конус, который отметил меня merahkan выше)4. Тогда вы повторить lsebanyak читают 7 раз, после молитвы 5 раз больше, как № 1 и 2 выше. Чтобы убедиться, что этоБыть или ответили просто сделать столько, сколько 7 раз в лицо и повторяется 7 раз.5. Иногда жизненно уже идет, но иногда мы должны сделать целых 7 раз, чтобы выполнить наши пожелания
Во имя Аллаха, Милостивого и МилосердногоО Аллах, донести до Пророка и его семьи ShalawatБоже, подчинены мне и своих врагов, вы ветер подчинены Соломон, сын Давида (мир ему и благословение), они смягчились смягчил меня, как железо на Дауда (AS), ухудшают их передо мной, как вы ухудшить пихты? Унций до Моисея (мир ему), и они били меня, как вы победите Мухаммад Абу Джал на правом K FH-Y - `ин-SH D H-м?` M-уп-S NQ F;? них глухой, немой??? и слепой, так что они не вернутся, они глухие, немые и слепые, поэтому они не увидите: они глухие, немые и слепые, поэтому они не могут мыслю, следовательно, Бог защитит вас от них, и Он слышит и зная. Пусть Бог всегда залить Shalawat быть лучшими Мухаммада и всей семьи. Во имя Аллаха, Милостивого, Милосердного и слава K FH-Y -????? `Ин-SH D H?-М М-` ин-ы NQ F, нет мощи и силы, кроме как с Аллахом Большинство сильных мира сего.


ЗНАННЯ підкорювач люблячий Surrah Ясін / Підкорювач знання і люблячі сурі Ясін / Connaissances Dominatrice Ясина ET aimante sourate

"Воістину, коли Він має намір річ, але він розмовляв з (факт) це:« Будьте так вона продовжує бути!.
  
Багато інші чудові вірші він може бути використаний як любовного зілля, побили запитом борг від когось, хочете зайняти гроші, якщо в біді. І так далі.Це один з прикладів того, як використовуючи вищезгаданий вірш Якщо ваша дитина або дружина / чоловік впертий / жорсткий керівник не хоче вірити йому на слово, то ми повинні зробити богоподібним потужності таким чином:1. Після того як ви закінчите налаштовувати кожну молитву (молитися 5 разів) прочитали вище вірш 7 разів.2. Зробити стільки, скільки 7 днів кожна молитва раз поспіль ви можете почати час будь-якої молитви час. Зі вступом не може tingal sewaktupun молитви в 7 днів.3. По закінченні 7 днів ви будете читати вище вірш 7 разівто ви дихали від бажаного (дружина / чоловік / діти), наскільки це можливопідірваний в напрямку струму особа або знав чи не знав, і коли ви збираєтеся читати це, якщо ви захочете ви проти при досягненні віршах "кун" (див. у чорний конус, який зазначив мене merahkan вище)4. Тоді ви повторити lsebanyak читають 7 разів, після молитви 5 разів більше, як № 1 і 2 вище. Щоб переконатися, що цеБути чи відповіли просто зробити стільки, скільки 7 разів в обличчя і повторюється 7 разів.5. Іноді життєво вже йде, але іноді ми повинні зробити цілих 7 разів, щоб виконати наші побажання
В ім'я Аллаха, Милостивого і МилосердногоО Аллах, донести до Пророка і його сім'ї ShalawatБоже, підпорядковані мені і своїх ворогів, ви вітер підпорядковані Соломон, син Давида (мир йому і благословення), вони пом'якшилися пом'якшив мене, як залізо на Дауда (AS), погіршують їх переді мною, як ви погіршити ялиці? Унцій до Мойсея (мир йому), і вони били мене, як ви переможете Мухаммад Абу Джал на правому K FH-Y - `ін-SH D H-му?` M-уп-S NQ F;? них глухий, німий??? і сліпий, так що вони не повернуться, вони глухі, німі і сліпі, тому вони не побачите: вони глухі, німі і сліпі, тому вони не можуть мислю, отже, Бог захистить вас від них, і Він чує і знаючи. Нехай Бог завжди залити Shalawat бути кращими Мухаммада і всієї сім'ї. В ім'я Аллаха, Милостивого, Милосердного і слава K FH-Y -????? `Ін-SH D H?-М М-` ін-и NQ F, немає потужності і сили, окрім як з Аллахом Більшість сильних світу цього.

No comments:

Post a Comment